Collectie

Bedrijven
Zoekt u iets leuks, passend bij de uitstraling van uw bedrijf? Bijvoorbeeld ter aankleding van uw entree, bedrijfshal, kantoor of misschien wel voor buiten. Kijk dan verder op onze website: Big Flower, of neem contact op om samen de mogelijkheden door te nemen.

Winkels
Val op met de grote, meer dan 3 meter hoge bloemen van Big Flower. Kleurrijk en groot! Mensen zullen stoppen voor uw winkel en uw producten vallen in het oog. Ook ideaal voor promoties en acties zoals bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, Koningsdag, Valentijnsdag, etc.

Horeca
Geef uw hotel, restaurant of terras een extra gezellige uitstraling en val op met de grote, kleurrijke bloemen van Big Flower! Zet de bloemetjes buiten met bijvoorbeeld grote zonnebloemen op uw terras, maak indruk met de grote, meer dan 3 meter hoge bloemen in de lobby of misschien een banqueting evenement. Ideaal voor alle feesten en partijen!

Gemeenten & Instellingen
Denk eens aan Big Flower ter verfraaiing, aankleding van bijvoorbeeld uw ontvangstruimte, vergaderzalen of trouwlocatie. Hoe leuk zou het zijn als rotondes ,toegangswegen, straten, dorpspleinen, plantsoenen, parken, speelplaatsen…. te veel om op te noemen opgefleurd zouden zijn met de grote, meer dan 3 meter hoge kleurrijke bloemen van Big Flower.

Beurzen & Evenementen
Wilt uw opvallen met uw stand of producten, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de grote, meer dan 3 meter hoge, kleurrijke bloemen van Big Flower! Op deze manier loopt niemand uw stand nog zomaar voorbij!

Interieur & Design
Bent u op zoek naar originele objecten voor uw inrichting, onze designers kunnen alles naar uw wensen ontwerpen en creëren. Kijk ook even verder op onze website of neem contact op.

Specials
Door te werken met verschillende technieken en materialen is elke gewenste vorm en grootte mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan grote lampenkappen van 3 bij 2 meter of groter, lelies in het water van 2 bij 1 meter, palmbomen met bladeren van 3 meter, zebra koppen, etc. Heb je een idee, wij gaan graag voor je aan de slag.